مجله اینترنتی شهر نو

سرگرمی، تفریحی، جالب، خواندنی، عکس، اس ام اس، پزشکی

سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

بهترین شام برای یک شب پاییزی سوپ است.یک سوپ خوشمزه و خوش رنگ و لعاب و ساده که تا اراده کنید آماده می شود. البته خیلی زود هم که نه،بین 45 دقیقه تا یک ساعت وقت تان را نمی گیرد.

 

مواد لازم برای 4 نفر

1 پیمانه دال عدس

1 پیمانه عدس سبز

1 عدد هویج نگینی شده

2 عدد سیر رنده شده

1 ق س گشنیز و پیازچه خرد شده

به اندازه لازم فلفل سیاه و نمک و پودر آویشن

1 ق س روغن زیتون

 

طرز تهیه

 

  1. دال عدس و عدس سبز را جداگانه بگذارید بپزد.
  2. وقتی عدس ها پختند، هر دو را درون یک ظرف مناسب بریزید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید.
  3. وقتی آب جوش آمد،هویج نگینی، سیر رنده شده و گشنیز را اضافه کنید.
  4. وقتی هویج خوب پخت، روغن زیتون،نمک،فلفل و آویشن را اضافه کنید.بعد از دو دقیقه هم سوپ را از روی حرارت بردارید.

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی



Designed By infoxcal Powered by Bayan